Fröken Olssons toalett en måndagsförmiddag




Har den senaste tiden gjort detta

-Lyssnat på en fruktansvärt bra föreläsning med Gudrun Schyman i gamla Vasaaulan på Göteborgs Universitet.

-Haft den värsta föreläsaren nånsin, seminariet var det konstigaste någon varit med om. Hen var en riktig översittare (för att göra denne anonym hehe).

-Druckit kaffe och läst Fredrika Bremer (studiesyfte) på fröken Olssons kafé i väntan på tåg.

-Läst romaner istället för kurslitteratur.

-Sett alldeles för mycket på Twin Peaks.

-Varit på CATHING FIRE som var så himla bra. Dock äldst i biosalongen.

-Klafsat i första snöslasket.

katten min


senaste fyra dagarna

Hej världen. Sitter på en stol vid finbordet i vårt stora rum. Katten leker med ett löv och far runt i hela rummet. Känns LYXIGT ända ut i tåspetsarna att plugga här. Har idag inte gjort mycket för världen. Läst ett och ett halvt kapitel om kultur och intersektionalitet bara, resten utav dagen har jag sett klart på säsong ett av TWIN PEAKS. Tror nu att det kommer sitta okända män vid min sängkant när jag vaknar, vilket inte är jättebra så att säg. Idag åt jag även chilinötter, älskar chilinötter. 
 
I fredags dammsög jag och Sandra göteborgs Myrorna på fynd, men hittade inget men åt VÄRLDENS GODASTE TACOS OCH PIZZABUFFÉ innan tåget tog oss hemåt för att se på idol, vilket vi varje vecka följer slaviskt. I lördagskväll gjorde jag Matilda och Gustaf den legendariska fruktsalladen med CHOKLAD i. 
 
Fina dagar, god mat. 
 

måndagstankar

Känner hur jag mer och mer blir mig själv. Man tänker väldigt mycket under alla dagars pluggande och tågresor fram och tillbaka. Ibland tänker man för mycket. Hur vi nyss tog studenten, fast ändå inte. Det här jävliga året. Livet. Fast ändå, jag tror att alla måste få ett par bakslag, bli krossade och stanna upp för att ens kunna förstå vad livet går ut på.

Mormors rensade garderob- min nya garderob




Göteborgs konstmuseum




Sista bilden. En av mina favorittavlor of all time. 

jag, en dator och sju böcker

De följande dagarna ska jag spendera med att skriva klart en hemtenta och en debattartikel. Hejdå. 

RSS 2.0